fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfferie til Portugal - Algarve

NAU Sao Rafael Suites

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 netter fra DKK 11 495
Pris per person i DKK inkl. all-inclusive-hotell, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport eller leiebil.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

Velg mellom 3 baner
5 runder
Banetype: Park
Gratis transport til sporene
Alt inkludert

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Besøk det femstjerners Sao Rafael Suite Hotel, en oase av luksus og komfort i hjertet av Algarve. Dette all-inclusive-feriestedet ligger i nærheten av den livlige byen Albufeira og bare 45 minutter fra Faro lufthavn, og tilbyr den perfekte blandingen av avslapning og aktivitet.
Sao Rafael har 105 elegant innredede rom, fra dobbeltrom til familierom og suiter, og tilbyr en stilfull og minimalistisk innredning. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, minibar, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Rommene har enten utsikt over det fantastiske havet eller den vakre middelhavshagen.

Golfbaner


Alamos Golf Club Den 6600 meter lange banen er designet av det høyt respekterte European Golf Design, og selv om banen er relativt åpen fra tee, er de store greenene ekstremt utfordrende. De store puttingområdene er kjent for sine bratte bakker og er beskyttet av farlige bunkere.

De forhøyede greenene spiller inn på denne banen, og Alamos er også preget av flere farlige vannhinder; faktisk er banen formet rundt tre store innsjøer som gir både spenning og estetisk skjønnhet. Alamos har fått mye ros på kort tid i Algarve og er en sann fornøyelse å nyte på en ferie i dette golfparadiset.


Morgado do Reguengo Golf Course Som de fleste nye golfbaner på feriesteder er Morgado do Reguengo bygget med en rekke ulike utslagssteder. Selv om banen er 7 300 meter fra den lengste, finnes det utslagssteder som passer for alle golfspillere.

Til tross for at banen ved første øyekast ser åpen ut, gjør de naturlige hindringene og de strategisk plasserte bunkerne banen svært underholdende. Spredt over mange hektar landskap er dette det perfekte stedet å slappe av og fokusere på spillet.

Golfentusiaster vil sette pris på gratis transport til de nærliggende banene Morgado, Alamos og Salgados, noe som gjør Sao Rafael til et ideelt utgangspunkt for en golfferie i Portugal.

Restauranter og barer

Sao Rafael Suite Hotel tilbyr en kulinarisk reise med tre unike restauranter. Bufférestauranten tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter til alle måltider. À la carte-restauranten «Eataly» byr på det beste fra det portugisiske og italienske kjøkken, der gjestene kan nyte autentiske smaker i elegante omgivelser. Temarestauranten byr på en spesiell matopplevelse med skiftende menyer og konsepter.
For avslappende drinker og lette måltider tilbyr Suites Lounge & Lobby Bar en sofistikert atmosfære, mens utendørsterrassen lar deg nyte den varme portugisiske solen.

Spa og fritid

Hotellets spa- og velværesenter er en ekte oase for avslapning og fornyelse. Innendørsbassenget tilbyr et rolig tilfluktssted med temperaturkontrollert vann, perfekt for avslapning året rundt. I boblebadet kan du lindre ømme muskler etter en dag på golfbanen. Badstuen og det tyrkiske badet tilbyr tradisjonelle varmebehandlinger for å rense kropp og sinn. For de som ønsker å holde seg i form i løpet av ferien, er treningssenteret utstyrt med moderne treningsutstyr. Spaet tilbyr også en rekke luksuriøse behandlinger, fra forfriskende ansiktsbehandlinger til dyp vevsmassasje, alt utført av erfarne terapeuter.
Utendørs finner du tre innbydende svømmebassenger omgitt av solterrasser, perfekt for avslapping og soling. Tennisbanene gir mulighet for aktiv underholdning.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. all-inclusive-hotell, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport eller leiebil.
7 netter inkl. 5 x greenfeeDobbeltrom
1. november 2024 - 28. februar 2025fra DKK 11.495,-.
1. mars 2025 - 30. april 2025fra DKK 12 395,-.
1. mai 2025 - 30. juni 2025fra DKK 14 095,-.
NAU Sao Rafael Suites ligger bare ca. 45 minutter fra Faro lufthavn

Få et tilbud på en golfferie med opphold på NAU Sao Rafael Suites

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?