fbpx
Skip to content Skip to footer

golfferie til Egypt

Steigenberger Golf Resort El Gouna

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 netter fra DKK 13.695,-.
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpensjon, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

18 hull
5 runder
Banetype: Park
Bli på banen
Halvpensjon

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Bli med på en femstjerners golfopplevelse på Steigenberger Golf Resort, designet av den prisbelønte arkitekten Michael Graves. Dette eksklusive feriestedet kombinerer moderne eleganse med nubiske detaljer, og ligger bare et steinkast fra det krystallklare vannet i Rødehavet. En verden av luksus og golfglede venter i et av Egypts fineste golfresorter.
Velg mellom 268 vakre og elegante rom og 58 suiter som passer enhver smak og ethvert budsjett. Fra superior-rom til den eksklusive Steigenberger-suiten – alle med fantastisk utsikt over lagunen, bassenget, golfbanen eller den tropiske hagen. Nyt 5-stjerners komfort og romservice døgnet rundt for den ultimate avslapning.

Golfbaner

Utfordre deg selv på den imponerende mesterskapsbanen El Gouna – en 18-hulls par 72-bane som strekker seg over 6 269 meter.
Nyt perfekt klippede fairwayer og velstelte greener samtidig som du møter utfordrende bunkere og en vakker lagune. La deg fascinere av den vakre og ekstraordinære utsikten over Rødehavsfjellene som danner et spektakulært bakteppe for spillet ditt.
Banen tilbyr toppmoderne treningsfasiliteter, inkludert en unik aqua driving range, chipping- og puttinggreen og et luksuriøst klubbhus med bar og a la carte-restaurant. Den velutstyrte pro-shopen har alt golfhjertet kan begjære.

Restauranter og barer

La smaksløkene reise verden rundt på feriestedets mange restauranter. Opplev den populære temabuffeen på Fairways med utsikt over lagunen og fjellene, nyt internasjonale spesialiteter i avslappede omgivelser på La Rotisserie, utforsk det autentiske asiatiske kjøkkenet med fokus på japanske retter på Harumaki eller nyt lette måltider med panoramautsikt på Lagoon Terrasse.
Velg mellom fem unike barer, hver med sin egen atmosfære og utsikt – perfekt for en forfriskende drink etter en dag på golfbanen.

Spa og fritid

Skjem bort kropp og sjel i det luksuriøse spa- og velværesenteret. Nyt skreddersydde behandlinger, slapp av i de oppvarmede bassengene eller hold deg i form i det velutstyrte treningssenteret. Alt er designet for å gi deg den ultimate avslapning og velvære under oppholdet.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpensjon, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.
7 netter inkl. 5 x greenfeeDobbeltrom
1. september 2024 - 31. mai 2025fra DKK 13 695,-.
Steigenberger Golf Resort El Gouna ligger i det vakre Hurghada-området, bare en 35-minutters kjøretur fra Hurghada internasjonale lufthavn.

Få et tilbud på en golfferie med opphold på Steigenberger Golf Resort El Gouna

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?