fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfferie til Thailand - Pattaya

Pullman Pattaya Hotel G

5/5

Golfpakker med prisgaranti

11 netter fra DKK 21.995,-.
Pris per person i DKK inkl. hotell med frokostbuffé, 5 golfrunder, flight med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

Velg mellom flere forskjellige kurs
5 runder
De beste sporene
Bo på stranden
Gourmet

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Pullman Pattaya Hotel G ligger i den nordlige enden av Pattaya sentrum, med lett tilgang til byens mange flotte restauranter og barer, bare fem minutter fra Pattaya sentrum og litt over en time fra Bangkok. Hotellet vender ut mot Wongamart Beach, som tilbyr en stilig, moderne strandklubbopplevelse kombinert med ekte thailandsk gjestfrihet og service. Dette hotellet kombinerer tradisjonell thailandsk design med moderne elementer, perfekt for enhver livsstil, og ligger i et frodig landskap med tropiske hager og en privat strandklubb. Hotellets 353 luksuriøse rom har tilgang til to bassengområder. Den unike Beach Club tilbyr en heldagsrestaurant med bassengbar, strandbar, solnedgangslounge og chill-out-bar. Dette feriestedet ligger i en frodig tropisk hage med direkte tilgang til en privat del av Wong Amat Beach, og er perfekt for en flott golfferie.

Golfbaner

Oppdag Thailands golfperler rett rundt hjørnet. Med baner som Laem Chabang International Country Club, Siam Country Club og Chee Chan Golf Course innen kjøreavstand, er du aldri langt unna en unik golfopplevelse.

Restauranter og barer

På den private Beach Club kan gjestene nyte avslappende musikk ved bassenget eller på stranden, deilige cocktailer, et bredt utvalg av viner og god mat, eller bare nyte den friske havbrisen. Pool Bar: Baren ligger i et hjørne av Beach Club, og tilbyr cocktailer, salater, smørbrød, grillretter og iskrem. I løpet av dagen er det lett tilgang til mat og drikke. Strandbar: Baren ligger rett ved stranden og tilbyr et stort utvalg av cocktailer. Det er det ideelle stedet å slukke tørsten mens du nyter de solfylte tropene. I skumringen presenteres et unikt utvalg av champagne for å fullføre dagen.

Spa og fritid

Aisawan Spa tilbyr tradisjonell thailandsk VIP-massasje og behandlingsrom, og bruker kun de fineste naturlige produktene med et dedikert team av høyt kvalifiserte terapeuter.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frokostbuffé, 5 golfrunder, flight med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.
11 netter inkl. 5 x greenfeeDobbeltrom
Hele året rundtfra DKK 21.995,-.

Få et tilbud på en golfferie med opphold på Pullman Pattaya Hotel G

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?