fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfferie til Spania - Huelva

Isla Canela Golf Hotel

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 netter fra DKK 9 795
Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpensjon, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

36 hull
5 runder
Banetype: Park/Links
Bli på banen
Halvpensjon

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Isla Canela Golf Hotel ligger i sentrum av det pittoreske Isla Canela Golf, og tilbyr en fredelig og rolig atmosfære. Hotellet ligger nær den fantastiske stranden, slik at du enkelt kan nyte kystens skjønnhet.
Hotel Isla Canela er vakkert innredet med 58 elegante rom i andalusisk arkitektur, inkludert fire familierom og 54 dobbeltrom. Ligger mellom 17. og Alle rommene ligger ved 18. hull på Isla Canela-golfbanen, og er sjenerøst innredet med fantastisk utsikt over banen.

Golfbaner



Golfbaner på Isla Canela Golf Isla Canela Old Course Isla Canela Old Course åpnet i 1993, og ønsker spillere på alle ferdighetsnivåer hjertelig velkommen og byr på en rekke spennende utfordringer. Enten du er amatør eller lavhandicapspiller, byr denne banen på en forfriskende opplevelse.
Når du beveger deg gjennom banen, vil du oppdage at den er lett å gå, omgitt av vakre naturområder.

Banen har en koselig og unik atmosfære, med farbare kanaler som krysser stiene og palmer, eukalyptustrær, oliventrær og appelsintrær som pryder omgivelsene. Eksperter har rost banen for dens komfortable og allsidige layout, noe som kan tilskrives de strategisk plasserte utslagsstedene og de romslige greenene.


Isla Canela Links åpnet i 2007 og byr på en fantastisk utsikt som vil få deg til å måpe. De omhyggelig vedlikeholdte fairwayene og uforglemmelige hullene sørger for en helt spesiell golfopplevelse. Når du velger Isla Canela Links for din golfferie i Spania, er du garantert en uforglemmelig golfrunde.

Et av de viktigste kjennetegnene ved Isla Canela Links er de brede og åpne fairwayene, som minner om den amerikanske stilen. Men ikke la deg lure av den store plassen. De fremherskende vindene fra Guadiana-elven spiller ofte golfere et puss, noe som gjør det utfordrende å holde en jevn score. Med en lengde på 6540 meter er Isla Canela Links utvilsomt en krevende golfbane. Men sørg for at det aldri blir monotont eller repetitivt.

Restauranter og barer

Hotellets restaurant Thebussem byr på sublim mat og service med en blanding av middelhavsinfluenser og internasjonale impulser ved hjelp av eksotiske og kreative teknikker og ingredienser av beste kvalitet. Thebussem byr på den beste utsikten over golfbanen og den portugisiske Algarve, og de idylliske omgivelsene kombinert med en omsorgsfull presentasjon er en overraskelse for alle sanser.

Spa og fritid

Isla Canela Golf ligger på pittoreske Isla Canela, en øy utenfor kysten av Costa de la Luz i Sør-Spania. Golfbanen er omgitt av et vakkert landskap med utsikt over havet og naturreservatet Marismas de Isla Cristina. Den nærliggende byen Ayamonte byr på sjarmerende arkitektur, autentiske restauranter og en levende kultur, mens strendene i nærheten innbyr til avslapping og soling.

Du kan også nyte det herlige bassenget på hotellet når du ikke er på golfbanen.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med halvpensjon, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.
7 netter inkl. 5 x greenfeeDobbeltrom
1. september 2024 - 31. oktober 2024fra DKK 9.795,-.
1. november 2024 - 30. juni 2025fra DKK 9 995
1. september 2025 - 31. oktober 2025fra DKK 9 995,-.
- Long Stay 21 netter i leilighet med gratis golf
Long Stay 21 netter i leilighet med gratis golfFor 2 personer i leiligheten
1. september 2024 - 31. oktober 2024fra DKK 14 995,-.
1. november 2024 - 31. oktober 2025fra DKK 15.395,-.
Isla Canela Golf ligger på pittoreske Isla Canela, en øy utenfor kysten av Costa de la Luz i Sør-Spania, rett ved grensen til Portugal. Ferieanlegget ligger ca. 70 kilometer fra Faro lufthavn i Portugal. Det tar ca. 50-60 minutter å kjøre fra flyplassen til golfbanen.

Få et pristilbud på en golfferie med opphold på Isla Canela Golf Hotel

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?