fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfferie til Spania - Alicante

Oliva Nova Beach & Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 netter fra DKK 9 595
Pris per person i DKK inkl. hotell med frokostbuffé, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt leiebil.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

18 hull
5 runder
Banetype: Park
Bli på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Oliva Nova Beach & Golf Resort har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden og er det perfekte stedet for en avslappende golfferie under den spanske solen.

Dette fantastiske firestjerners feriestedet er spekket med underholdning, selv når du ikke spiller golf; enten du vil slappe av ved det vakre laguneformede bassenget, sole deg på stranden eller skjemme deg bort i spaet, er Oliva Nova det ideelle reisemålet for golfferien din.

Det altomfattende feriestedet Oliva Nova er omkranset av kilometer etter kilometer med uberørt strand og sanddyner, og har alt som trengs på stedet for å garantere en herlig avslappende ferie for både fritids- og golfspillere.

Under den vakre, blå himmelen ligger feriestedet omkranset av appelsinlunder og frodige, grønne hager, noe som gjør at det føles vakkert isolert og privat. Alle de 242 elegante suitene er enkelt og smakfullt innredet med kvalitetsmøbler i moderne stil.

På Oliva Nova er det de små detaljene som gjør den store forskjellen, og det omsorgsfulle og oppmerksomme personalet vil gjøre sitt ytterste for at du skal få mest mulig glede av golfferien.

Golfbaner

Muligheten til å spille på en bane designet av Seve Ballesteros er en opplevelse du ikke må gå glipp av. Den femdobbelte majorvinneren revolusjonerte golfsporten med sitt utrolige kortspill på banen og sin karisma utenfor banen. Oliva Nova Golf Course var en bane han var spesielt stolt av, og det er lett å forstå hvorfor. Banen er en klassisk resortbane og har ikke mindre enn 15 hull med vannhinder, noe som gjør banen svært estetisk tiltalende.

Seve Ballesteros har klart å skape 18 hull som er interessante og utfordrende for spillere på alle nivåer. Det relativt flate terrenget gjør løypen til en enkel spasertur.

Før runden kan du finpusse ferdighetene dine på noen av de beste treningsfasilitetene i landet. Banen har 25 kunstgressmatter og et gressområde med plass til 40 personer. For de som ønsker å øve på pitching og putting, finnes det også en kort 5-hulls par 3-bane som er ideell for å finpusse wedgene. Komplekset har også en utmerket golfskole med et flerspråklig team av PGA-profesjonelle som bruker det nyeste og beste utstyret for å forbedre ferdighetene til alle golfspillere, fra nybegynnere til eksperter. Når du er ferdig med runden, venter det stilige og luksuriøse klubbhuset på deg. Klubbhuset ligger perfekt plassert med utsikt over 1., 8. og 10. tee, slik at du kan nyte solen med en øl mens du nyter den fantastiske utsikten.

Dette anlegget er helt klart et av de beste stedene for grupper og PRO-turer på grunn av de flotte treningsfasilitetene.

Restauranter og barer

På Oliva Nova Beach & Golf Resort kan du velge og vrake blant et bredt utvalg av restauranter og barer som passer til feriestedets luksuriøse omgivelser. Feriestedet tilbyr et bredt utvalg av mat- og drikkealternativer for å tilfredsstille alle gjester, enten du er ute etter fine restauranter, uformelle måltider eller forfriskende drinker.



Restauranter El Olivo Restaurant: Nyt en utsøkt kulinarisk reise på El Olivo Restaurant, der de dyktige kokkene serverer en meny inspirert av Middelhavets rike tradisjoner. Nyfanget fisk, lokalt dyrkede grønnsaker og gode viner, alt servert i en elegant atmosfære.


Aura Restaurant: For de som ønsker en mer uformell, men raffinert opplevelse, tilbyr Aura Restaurant en variert meny med både lokale og internasjonale retter. Denne restauranten er perfekt for en koselig middag med vennegjengen eller en romantisk kveld med utsikt over golfbanen.


La Pergola: La Pergola ligger perfekt til ved bassenget, og tilbyr lette måltider, snacks og forfriskende drikke hele dagen. Nyt en deilig salat, en saftig burger eller en eksotisk cocktail mens du slapper av i solen.

Barer


The Golf Club Bar: Etter en dag på golfbanen er The Golf Club Bar det perfekte stedet å slappe av med en drink. Velg blant et bredt utvalg av cocktailer, viner og øl mens du nyter den vakre utsikten over golfbanen.

The Beach Bar:
The Beach Bar har en perfekt beliggenhet rett ved stranden, og tilbyr forfriskende drinker og lette snacks i en avslappet atmosfære. Her kan du nyte en kald drink mens du lytter til bølgeskvulpene.

Spa og fritid

På Oliva Nova har du et topp moderne Technogym med alt det nyeste utstyret for en grundig treningsøkt.
Spa- og helsesenteret har alle slags fasiliteter for å sikre avslapning, inkludert evighetsbasseng, badstue, dampbad, tyrkisk bad, boblebad og solarium, mens behandlinger som massasje, hydroterapi og balneoterapi kan sette prikken over i-en.
På feriestedet finner du også et omfattende padelanlegg med 7 baner og topp trenere.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med frokostbuffé, 5 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt leiebil.
7 netter inkl. 5 x greenfeeDobbeltrom
8. september 2024 - 12. juni 2025fra DKK 9 595,-.
Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger på Costa Blanca, på den vakre kystlinjen i Valencia-regionen i Spania. Feriestedet ligger i byen Oliva, mellom de populære feriedestinasjonene Gandia og Denia. Det er omgitt av uberørt natur og har direkte tilgang til en nydelig sandstrand, noe som gjør det til et ideelt reisemål for deg som vil nyte sol og sjø. Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger ca. 100 kilometer nord for Alicante lufthavn. Kjøretiden fra Alicante lufthavn til Oliva Nova Beach & Golf Resort med bil er ca. 1 time.

Få et pristilbud på golfferie med et opphold på Oliva Nova Beach & Golf Resort

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?