fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfferie til Tyrkia

Kaya Palazzo Golf Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 netter fra DKK 9 995
Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

18 hull
3 runder
Banetype: Park
Bli på banen
Ultra alt inkludert

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Kaya Palazzo Golf Resort i Belek skiller seg ut som et av de mest imponerende golfhotellene i området med sine 641 koselige rom. Til tross for sin størrelse har feriestedet klart å opprettholde en intim og koselig atmosfære som kombinerer høy komfort med en følelse av eksklusivitet.
Alle de romslige rommene er nøye innredet for å sikre gjestene best mulig komfort og avslapning.
Innredningen gjenspeiler en blanding av moderne eleganse og funksjonalitet, og tilfredsstiller behovene til selv de mest kresne gjestene. Gjestene blir skjemt bort med luksuriøse detaljer som myke badekåper og behagelige tøfler som inviterer til total avslapning etter en dag på golfbanen eller ved bassenget.
Innredningen inkluderer også praktiske fasiliteter for å sikre et problemfritt opphold. Klimaanlegget sørger for en behagelig temperatur året rundt, og en velfylt minibar tilbyr forfriskninger. For ekstra trygghet er hvert rom utstyrt med en elektronisk safe som gir sikker oppbevaring av personlige eiendeler.
Kaya Palazzo har skapt innbydende områder rundt om på feriestedet der gjestene kan slappe av, sosialisere eller nyte den vakre utsikten over Middelhavet eller golfbanen. Disse områdene og utearealene bidrar til den intime atmosfæren på feriestedet og gjør at gjestene kan finne sitt eget private hjørne i dette praktfulle komplekset.

Golfbaner

Kaya Palazzo Golf Club, som åpnet i november 2007. Det er en svært populær golfklubb og en av favorittbanene i Beleks golflandskap. Denne par 71-banen ligger vakkert til midt i den nydelige furuskogen, og den fantasifulle designen sørger for at de besøkende får utfordrende, men vakre hull. Den har etablert seg som en førsteklasses golfbane i Tyrkias golfhovedstad.

Den fantastiske golfbanen Kaya Palazzo ligger i en 750 000 kvadratmeter stor og spektakulær furuskog. Master PGA Professional David Jones har designet denne banen, som ikke er ekstremt lang som mange av de nyere banene i verden, men som byr på store utfordringer for alle spillere. Før eller etter runden kan du kose deg i det nye klubbhuset (ferdig våren 2023) og nyte en deilig middag eller noe å drikke. Det er også alt inkludert.

Restauranter og barer

Feriestedet byr på en kulinarisk opplevelse som bør tilfredsstille selv de mest kresne ganer med et imponerende utvalg av internasjonale retter.
Gjestene på Kaya Palazzo kan utforske en verden av smaker i de eksklusive à la carte-restaurantene, som hver for seg representerer det beste fra ulike kjøkken. Fra de forførende duftene og smakene i den libanesiske restauranten og restauranten i Midtøsten til de deilige pastarettene og pizzaene i den italienske trattoriaen – det finnes noe for enhver smak.
Middelhavskjøkkenet presenteres i all sin prakt med fersk sjømat, mens det tyrkiske kjøkkenet lokker med autentiske retter og krydder. For kjøttelskere tilbyr feriestedets steakhouse kjøtt av ypperste kvalitet tilberedt til perfeksjon.
I tillegg til spesialrestaurantene tilbyr Kaya Palazzo et utvalg av barer og smårestauranter som serverer både tyrkiske og internasjonale retter. Dette sikrer at gjestene alltid kan finne noe som stiller sulten, uansett tid på døgnet.
For de som foretrekker å spise i fred og ro, tilbyr vi romservice døgnet rundt, med et utvalg av deilige retter direkte til rommet ditt.

Kaya Palazzo Golf Resort har skapt en allsidig og luksuriøs kulinarisk opplevelse som passer perfekt til feriestedets førsteklasses golfbane og luksuriøse fasiliteter.

Spa og fritid

Kaya Palazzo Golf Resort i Belek tilbyr en velværeopplevelse av ypperste klasse med sitt imponerende spa-område som strekker seg over 3 500 kvadratmeter. Dette luksuriøse velværesenteret er en ekte oase for avslapning og foryngelse, og er vakkert designet rundt et historisk ottomansk tema som på elegant vis forener tyrkiske, finske og russiske velværetradisjoner.
For aktive gjester tilbyr Kaya Palazzo et førsteklasses treningssenter. Her finner du toppmoderne treningsutstyr og fasiliteter som gjør det mulig for gjestene å opprettholde treningsrutinene sine eller starte en sunnere livsstil under oppholdet. I tillegg til det velutstyrte treningssenteret har feriestedet også tennisbaner.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.
7 overnattinger inkl. 3 x greenfee og Ultra All-inclusiveDobbeltrom
30. september 2024 - 20. oktober 2024 (kurset er stengt for vedlikehold 17/9 - 30/9)fra DKK 15 795,-.
21. oktober. - 31. oktober 2024fra DKK 14,495, -
1. november 2024 - 20. november 2024fra DKK 13 295,-.
21. november 2024 - 30. november 2024fra DKK 11 595,-.
1. desember 2024 - 28. februar 2025 (tillegg over jul og nyttår)fra DKK 9 995,-.
1. mars 2025 - 31. mars 2025fra DKK 12 695,-.
1. april 2025 - 26. april 2025fra DKK 13 895,-.
Kaya Palazzo Golf Resort ligger omtrent 30 minutter fra Antalya lufthavn. Privat transport til og fra anlegget er inkludert i prisen når du bestiller gjennom Verti Golf Tours.

Få et tilbud på en golfferie med et opphold på Kaya Palazzo Golf Resort

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?