fbpx
Skip to content Skip to footer

golfferie til Tyrkia

Sueno Golf Hotel

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 netter fra DKK 8 695
Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.

For å sikre at du får en best mulig opplevelse, kontakter vi deg innen 24 timer for å gi et tilbud på reisen din.

Dette er hva du får i golfpakken:

36 hull
3 runder
Banetype: Park/skog
Bli på banen
Ultra alt inkludert

Ingen skjulte priser, ingen fordyrende mellomledd og ingen ekstra kostnader.

Innkvartering

Sueno Golf Resort i Belek, et av de mest populære feriestedene for skandinaver i Belek, tilbyr en koselig innkvartering med sine 174 nøye designede rom som imøtekommer et bredt spekter av preferanser og behov. Dette feriestedet har skapt en perfekt balanse mellom komfort, eleganse og funksjonalitet i sine romkategorier.
Resortets 86 standardrom danner grunnlaget for en komfortabel opplevelse, mens de 71 seniorrommene tar oppholdet ditt til nye høyder med sin fantastiske utsikt over de velholdte golfbanene. Disse seniorrommene lar gjestene våkne opp til panoramautsikt over de grønne fairwayene og de velformede greenene, noe som skaper den perfekte atmosfæren for en dag med golf eller avslapning.
Uansett hvilken romtype gjestene velger, kan de forvente seg en rekke fasiliteter av høy kvalitet som er standard i alle kategorier. Alle rommene er utstyrt med effektiv klimaanlegg som sørger for en behagelig temperatur selv i de varmeste månedene. Den velfylte minibaren tilbyr forfriskninger døgnet rundt, mens de private balkongene inviterer gjestene til å nyte den friske middelhavsluften og de vakre omgivelsene.
Sueno Golf Resorts nøye designede rom har fokus på romslighet og komfort, og sørger for at gjestene får et innbydende og avslappende tilfluktssted etter en dag med golf, spabehandlinger eller soling.

Golfbaner

Sueno Golf Resort i Belek tilbyr to utmerkede golfbaner, Pines og Dunes, som begge gir en flott og variert golfopplevelse. Disse banene er nøye designet for å dra full nytte av det vakre tyrkiske landskapet.
Dunes-banen regnes ofte som den mest tilgjengelige av de to, og har en litt kortere spillelengde. Dette betyr imidlertid på ingen måte at banen er enkel. Tvert imot krever Dunes en høy grad av presisjon fra tee til green. Banelayouten utnytter det naturlige terrenget, og spillerne må tenke nøye gjennom hvert eneste slag for å oppnå et godt resultat.
Pines-banen er derimot en enda større utfordring, og den er kjent for sin lengde og kompleksitet. Banedesignet krever både lengde fra tee og presisjon i innspillet.
Kombinasjonen av disse to ulike banene gjør Sueno-hotellene til et populært reisemål for golfentusiaster som besøker Belek.

Restauranter og barer

Sueno Golf Hotel i Belek tilbyr en koselig og kulinarisk opplevelse som kombinerer gastronomisk fortreffelighet med en rolig og innbydende atmosfære. Hotellets tre restauranter, inkludert to eksklusive à la carte-restauranter, byr på gode smaker som tilfredsstiller selv de mest sofistikerte ganer. Hver restaurant er nøye utformet for å skape en unik atmosfære som utfyller rettene som serveres, og som forsterker den totale matopplevelsen.
For de som ønsker forfriskninger eller en kveldscocktail, tilbyr Sueno Golf Hotel flere barer spredt over hele feriestedet. Fra intime lounger til livlige bassengbarer – disse oasene av avslapping tilbyr hver sin stemning, slik at gjestene alltid kan finne det perfekte stedet for å nyte favorittdrinken sin.
En av Sueno Golf Hotels mest bemerkelsesverdige kvaliteter er den eksepsjonelle og personlige servicen som gjennomsyrer hele oppholdet. Personalets engasjement for å skape minneverdige opplevelser for hver enkelt gjest er merkbart i alle aspekter av hotellets drift, fra restaurantene til barene.
De fredelige omgivelsene som omgir Sueno Golf Hotel bidrar til en helt spesiell matopplevelse. Gjestene kan nyte måltidene i en rolig atmosfære, ofte med utsikt over de velstelte golfbanene eller den frodige middelhavsvegetasjonen, noe som skaper en perfekt ramme for avslapning og nytelse.
Som en ekstra bonus har gjestene på Sueno Golf Hotel også tilgang til fasilitetene på søsterhotellet, Sueno Deluxe. Dermed kan gjestene utforske og nyte restaurantene og barene på begge hotellene. Dette alternativet gir et enda bredere utvalg av smaker og sosiale muligheter under oppholdet.

Spa og fritid

Sueno Golf Resort i Belek tilbyr en altomfattende luksusopplevelse som strekker seg langt utover de anerkjente golfbanene. Etter en utfordrende golfrunde kan gjestene dykke ned i en verden av avslapning og underholdning.
De veldesignede utendørsbassengene innbyr til forfriskende svømmeturer under den varme tyrkiske solen, mens innendørsbassenget er en oase av ro og velvære, perfekt for avslapning uansett værforhold.
Sueno Hotels Golf Belek tar velværeopplevelsen til nye høyder med sitt utsøkte spa-senter. Hjertet i dette velværesenteret er det tradisjonelle tyrkiske badet, kjent som hammam, der gjestene kan oppleve århundregamle ritualer for renselse og dyp avslapning. Spaet tilbyr et bredt utvalg av behandlinger som er skreddersydd for å møte behovene til hver enkelt gjest. Fra beroligende massasje som lindrer ømme muskler etter en dag på golfbanen, til foryngende ansiktsbehandlinger som gir huden en sunn glød.
Et unikt trekk ved Sueno Golf Resorts spa er de spesialiserte behandlingene som er utviklet spesielt for golfspillere. Behandlinger før golfspillet bidrar til å forberede kroppen på de fysiske utfordringene på golfbanen, mens behandlingene etter golfspillet fokuserer på å lindre spenninger og fremme rask restitusjon. Denne skreddersydde tilnærmingen sikrer at golfentusiaster kan nyte spillet til det fulle samtidig som de tar vare på kroppen sin.

Anbefalte priser

Pris per person i DKK inkl. hotell med all-inclusive, 3 golfrunder, flyreise med koffert, håndbagasje og golfbag, samt privat flyplasstransport.
7 netter inkl. 3 x greenfeeDobbeltrom
1. september 2024 - 21. oktober 2024 (oversåing fra 19. september - 13. oktober. Kun 1 bane åpen i denne perioden)fra DKK 12 695,-.
22. oktober 2024 - 5. november 2024fra DKK 12 495,-.
6. november 2024 - 20. november 2024fra DKK 11 695,-.
21. nov. 2024 - 30. jan. 2025 (tillegg over jul og nyttår)fra DKK 8 695,-.
31. januar 2025 - 2. mars 2025fra DKK 9 095,-.
3. mars 2025 - 15. mars 2025fra DKK 11 695,-.
16. mars 2025 - 11. april 2025fra DKK 12 195,-.
12. april 2025 - 14. mai 2025fra DKK 12 695,-.
Sueno Golf Belek ligger ca. 30 minutters kjøring fra Antalya lufthavn. Privat transport til og fra flyplassen er inkludert.

Få et pristilbud på en golfferie med opphold på Sueno Golf Hotel

Du kan alltid ringe Peter Larsen på telefon

+45 69 166 121
og ta en uforpliktende prat.

    Fyll ut skjemaet nedenfor og motta et gratis tilbud

    Våre spesialister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste prisene på markedet.

    INFORMASJONEN DIN

    NÅR VIL DU DRA?

    LA OSS HØRE LITT OM DEG?