fbpx
Skip to content Skip to footer

Ved å bruke www.vertigolftours.no godtar du våre retningslinjer for informasjonskapsler og personvern, som er utformet for å gi deg en trygg og optimal brukeropplevelse.

Retningslinjer for informasjonskapslerwww.vertigolftours.no bruker vi informasjonskapsler for å samle inn statistikk om besøket ditt, noe som hjelper oss med å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette på nettstedet eller klikke på en lenke godtar du våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Innsamling av informasjon
Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn informasjon om deg, nettleseren din og atferden din på nettstedet på to måter:

  • Bruk av informasjonskapsler
  • Ved å gi informasjon selv.

Personopplysninger er kun inkludert i den informasjonen du oppgir. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger.

Hva er informasjonskapsler?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode, for eksempel virus. Vi bruker informasjonskapsler for å gjenkjenne datamaskinen din ved tilbakevendende besøk og for å forstå atferden din på nettstedet, slik at vi kan forbedre opplevelsen din.

Bruk av Google Analytics, Facebook Pixel og andre sporingsverktøy
Vi bruker Google Analytics, Facebook Pixel og andre sporingsverktøy for å analysere trafikken på nettstedet vårt og forstå hvordan besøkende samhandler med innholdet vårt. Disse verktøyene bruker informasjonskapsler til å samle inn anonym informasjon og nettstedsstatistikk uten å samle inn personlig informasjon om den enkelte besøkende.

Google Analytics hjelper oss med å forstå hvordan brukerne samhandler med nettstedet vårt, hvilke sider de besøker oftest og hvor de kommer fra.

Facebook Pixel hjelper oss med å målrette annonsene våre på Facebook-plattformen og forstå hvor effektive disse annonsene er.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av disse verktøyene, kan du deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din eller bruke nettlesertillegg som blokkerer sporing.

Hvordan unngå informasjonskapsler
Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du blokkere dem i nettleseren din. Du finner mer informasjon på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Retningslinjer for personvern

Innsamling av personopplysninger
Når du registrerer deg hos Verti Golf Tours – f.eks. ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, forespørsel om reise eller bestilling – lagrer vi dine kontaktopplysninger for å kunne sende deg relevant informasjon og tilbud.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Dine registrerte opplysninger, som navn, telefonnummer og e-post, lagres i opptil fem år. Etter denne perioden vil alle personopplysninger bli slettet.

Hvem har tilgang til dataene dine?
Bare et begrenset antall ansatte i Verti Golf Tours har tilgang til opplysningene dine. Vi vil aldri dele opplysningene dine med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke.

Hva bruker vi dataene til?
Vi bruker personopplysningene dine til å sende deg tilbud og nyheter som vi tror vil interessere deg. Vi kan også bruke informasjonen til å forbedre nettstedet og tjenestene våre.

Slette eller endre personopplysninger Hvis du ønsker innsyn i hvilke opplysninger Verti Golf Tours har registrert om deg, eller hvis du ønsker å endre eller slette disse opplysningene, kan du kontakte oss på info@vertigolftours.no.